Du bør uansett ta sikkerhetskopi av alle viktige data før du eventelt oppgraderer til Windows 10. Ja, det er mappen Windows.old som gjør dette mulig, men denne mappen blir slettet automatisk 30 dager etter oppgradering.

  • VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
  • Kollegene mine er utdannet innen alt fra finans til filosofi, historie, medisin og jus.
  • Har du andre problemer med den nye versjonen av Windows 10, kan du også ta en titt på denne siden der vi har samlet en rekke av de mest vanlige problemene og hvordan du fikser dem.

Det vanlige er 1-2 ganger i året, men det kan i enkelte tilfeller være nødvendig med så mye som 4-5 ganger i året. Formatering av offisiell kilde harddisken innebærer å gjøre en fullstendig nullstilling. Dette krever både tid og en del planlegging, men er en viktig del som bør gjennomføres omtrent én gang i året. Før man gjør dette, er det viktig at du tar en fullstendig backup av all informasjonen du trenger, ettersom en formatering vil slette alt innhold på harddisken. Derfor bør du lagre viktige dokumenter, bilder, osv. På en ekstern harddisk, eller i en av de mange skytjenestene som finnes. Teknisk sett er du ikke nødt til å ha et eget driveroppdateringsprogram, siden det er mulig å oppdatere drivere manuelt.

Hurtigreferanse Modem Setup For Nokia 8910 Copyright Nokia Corporation 2002 Alle Rettigheter Forbeholdt

Hvis du setter en DVD-plate i PC-en blir du videresendt til Windows Store som prøver å finne en DVD-app for deg. Blant valgene her finner du Windows DVD Player fra Microsoft. Problemet er bare at denne appen ikke er gratis – i skrivende stund koster dene hele 14.99 USD. Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker.

kan jeg avinstallere Winzip driveroppdatering

Etter at du har ryddet, er det på tide å effektivisere innstillingene. Gå til startmenyen, klikk på Defragmenter og deretter Optimaliser. Det kan ta en stund, så dette er det siste du bør gjøre om kvelden, slik at PC-en kan jobbe over natten.

Når Det Ikke Finnes Drivere Til Windows Server 2019

Finn derfor ut hvilket merke din HDD er før feilsøking kan begynne. Kontroller at driver for lydkortet er installert. Dersom driver virker å være installert korrekt og ingen feilmeldinger gis bør volumkontrolleren sjekkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>